امتیاز موضوع:
  • 55 رأی - میانگین امتیازات: 3.71
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪●

(11-08-2014، 22:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلومی(:     هیعهیع ^_^ .. سلام (:

چطوریع؟(:        خوبم (:

اینو که میدونم دوسم داری....زیااد!پرسیدن ناره!اما چرا؟از چیم خوشت میاد؟(: هاع .. آره ._. چون خلی .. ^_^ رُک ایی :| .. همدردی ._. .. دوست داشتن مه دلیل نمیخواد نقطه چین ._.  ..

شماره خودتو پ.خ کن نه مال دوستتو|:یه مدت سرکار بودیم با دوستت|:    اون موقعه اون خطه دسته خودم بود -_- .. نمی خواستم خطه اصلیمو بدم به  کسی ._.  که الان دیگه هم تو داری هم همه دارن :| !

مهمه سوالام برات؟         خودت چی فکر میکنی ؟      .-.

مهمم برات؟         آممم .. .-. آره |:

عشقتو میشناسم،اسمشو اینجا داد بزن همه بفهمن((:اما اگه دلت میخواد((:زور نیس(:    نه نمیشناسیش -_- :| جلو جمع ؟ :| .. اَو ._. ..

سوره ایت الکرسی رو بلد نیسم،بم یاد بده(:همشو بنویس^.^       منم بلد نیستم :| ..
دهنم بووق!     ((:احسنت !

خو دیگه،لز مغزم زیاد کار گرفتم،بسه،سوال ندارم دیه(:خدافظت اسکول من^.^        چیه مغزتو ؟ O_O ..کم بود :| ..

خدافس اهم خُله من ... ^_^ :|

(12-08-2014، 9:58)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم رُکـــی ^_^*         سلام رها .. ^_^

خوبی ، چهـ خبر ، خـآنوآده خوبن ، خوش میگذره؟!    هاع (: .. سلامتی ._. تو خوبی ؟ (: .. هاع خانوده خوبن ._. .. آره جات خالی|: !

تو چرآ خُل و چلی ؟!          نی دونم ._. ..

نُچ ، نُچ ..ازدوآج فــآمیلی؟0.0 ..      فامیلی ؟ o_O ..   با کی ؟ :|  نه -_-* ..

اگهـ شوهرت بهت خیآنت کنه چیکار میکنی؟        ههع ! (:

اگهـ گوشی شوهرت پسور داشته باشه چیکار میکنی؟!        خوو داره که داره :| .. من که پسووردشو میدونم -_-* .. فرقی به حالم نمیکنه :V ..

اگهـ بفهمی بچه دآر نمیشی چیکآر میکنی؟       cry girl  آخه من نی نی دوس دارم ._. گوگولیه ._.  ..

=))))))))))))))      |||||||||||||||||||:  !

مث آدم  ج بده ! :| ..   دیر گفتی -_-* .. همشو مثله حیوون جواب دادم :|||||| ..  استغفرو -_-* !

خدافسی رها .. *^_^*
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: ●▪▪ صـنـدلـی داغ بـا حـضـور ✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ ▪▪● - † αƖιєη † - 12-08-2014، 10:24

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  • صـنـدلـی داغ نسخه 1

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان