12-08-2014، 10:24
(11-08-2014، 22:48)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلومی(: هیعهیع ^_^ .. سلام (:
چطوریع؟(: خوبم (:
اینو که میدونم دوسم داری....زیااد!پرسیدن ناره!اما چرا؟از چیم خوشت میاد؟(: هاع .. آره ._. چون خلی .. ^_^ رُک ایی :| .. همدردی ._. .. دوست داشتن مه دلیل نمیخواد نقطه چین ._. ..
شماره خودتو پ.خ کن نه مال دوستتو|:یه مدت سرکار بودیم با دوستت|: اون موقعه اون خطه دسته خودم بود -_- .. نمی خواستم خطه اصلیمو بدم به کسی ._. که الان دیگه هم تو داری هم همه دارن :| !
مهمه سوالام برات؟ خودت چی فکر میکنی ؟ .-.
مهمم برات؟ آممم .. .-. آره |:
عشقتو میشناسم،اسمشو اینجا داد بزن همه بفهمن((:اما اگه دلت میخواد((:زور نیس(: نه نمیشناسیش -_- :| جلو جمع ؟ :| .. اَو ._. ..
سوره ایت الکرسی رو بلد نیسم،بم یاد بده(:همشو بنویس^.^ منم بلد نیستم :| ..
دهنم بووق! ((:احسنت !
خو دیگه،لز مغزم زیاد کار گرفتم،بسه،سوال ندارم دیه(:خدافظت اسکول من^.^ چیه مغزتو ؟ O_O ..کم بود :| ..
خدافس اهم خُله من ... ^_^ :|
(12-08-2014، 9:58)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سلـآم رُکـــی ^_^* سلام رها .. ^_^
خوبی ، چهـ خبر ، خـآنوآده خوبن ، خوش میگذره؟! هاع (: .. سلامتی ._. تو خوبی ؟ (: .. هاع خانوده خوبن ._. .. آره جات خالی|: !
تو چرآ خُل و چلی ؟! نی دونم ._. ..
نُچ ، نُچ ..ازدوآج فــآمیلی؟0.0 .. فامیلی ؟ o_O .. با کی ؟ :| نه -_-* ..
اگهـ شوهرت بهت خیآنت کنه چیکار میکنی؟ ههع ! (:
اگهـ گوشی شوهرت پسور داشته باشه چیکار میکنی؟! خوو داره که داره :| .. من که پسووردشو میدونم -_-* .. فرقی به حالم نمیکنه :V ..
اگهـ بفهمی بچه دآر نمیشی چیکآر میکنی؟آخه من نی نی دوس دارم ._. گوگولیه ._. ..
=)))))))))))))) |||||||||||||||||||: !
مث آدم ج بده ! :| .. دیر گفتی -_-* .. همشو مثله حیوون جواب دادم :|||||| .. استغفرو -_-* !
خدافسی رها .. *^_^*