12-08-2014، 10:41
(12-08-2014، 10:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2014، 10:40)AMIR.MJ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ارع ارع من ب شیوا و صابر هم تبلیغ کردم-__-
(12-08-2014، 10:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-08-2014، 10:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان بات بحث کنم بعد پس فردا میگی اخلاقت خوب نی برا نویسندگی
(12-08-2014، 10:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ی چیزو رک و راست دارم بت میگم حق هم نداری ناراحت بشی
اگع یکم فکر داشتی میفهمدی بیکار نیستم ک برم تبلیغ کنم
این ستاره هارو از هوا بدست نمیارم همه رو جون می کنم در میارم
برا نویسندگی جونم داره در میاد بعد تو میگی تبلیغ کردی
عزیزم چ ربطی داره من تحقیقاتمو انجام دادم هم شما هم سروش تبلیغ کردید به اون چون بشما یفرصت داده بودم یفرصت داده شد تکرار کنه اونم حذف میشه
وللش کار خوبی کردی منو حذف کردی افرین من تبلیغ کردم من ب کل انمن تبلیغ فرستاده بودم
آره یه اکانت داشتم به اونم فرستادی.
گفتی انجمن ما با نرم افزار محبوب وردپرس هستش