18-08-2014، 18:20
بارون و دوست دارم هنوز چون تو رو یادم میاره حس میکنم پیش منی وقتی که بارون میباره بارون و دوست دارم هنوز بدون چتر و سر پناه وقتی که حرفهای دلم جا میگیرن توی یه آه شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون بارون و دوست داشتی یه روز تو خلوت پیاده رو پرسه ی پاییزی ما مرداد داغ دست تو بارون و دوست داشتی یه روز عزیز من پرسه ی من بیا دوباره پا به پا تو کوچه ها قدم بزن تو که نیستی ... شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون بارون و دوست دارم هنوز چون تو رو یادم میاره حس میکنم پیش منی وقتی که بارون میباره بارون و دوست دارم هنوز بدون چتر و سر پناه وقتی که حرفهای دلم جا میگیرن توی یه آه شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون بارون و دوست داشتی یه روز تو خلوت پیاده رو پرسه ی پاییزی ما مرداد داغ دست تو بارون و دوست داشتی یه روز عزیز من پرسه ی من بیا دوباره پا به پا تو کوچه ها قدم بزن تو که نیستی ... شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون شونه به شونه میرفتیم منو تو تو جشن بارون حالا تو نیستی و خیسه چشمای منو خیابون
هعي
سلام
هعي
سلام