20-08-2014، 14:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-08-2014، 14:32، توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ.)
(20-08-2014، 14:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 14:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 14:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 14:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 14:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
:>
منم همینطور (:
امروز حتی اصن مدیرمونو فوش ندآدم ^0^
مگه هروز مدیرتون رو فوش میدی?:|||
عـآره .. عاخه تو که نمیدونی >ــ<
هر روز بـآید به من بدبیخ گیر بده ._.
چرا دسبن دستته .. چرا دیر رفدی سر کلاس .. چرا فلان >ــ<
اه عیـــن گودزیلـآس ._.
موهـآش سفیده .. درآزه و مـآنتو قهوهای سوخده میپوشه .. یه عـآلمه سیبیل داره :||||
چشـآش تیزه و سر صف همش به من نیگا میکنه >~<
روزآی اردومو تبـآه میکنه )=
.__.
احتمالا عضو گروه های همیشه در صحنه(گشت ارشاد) نیس?:v
(20-08-2014، 14:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(20-08-2014، 14:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خانوما و آقایون صورتی
یه عرضی دارم:|
این نام کاربری دوم که زیر نام کاربری اصلی هس
اینو چجوری طرح دارش کردین?:v..
برا من تو گزینه هام وجود نداره:|
ب یک مدیر ثابت نیازمندید :|
ب شیوا بگو ..
برات تغییر بده :>
موتوشکرم(;
شماره ی مورد نظر شما مســــدوددددد میباشد ..
لطفا شماره گیری نفرمایید ..
متشکررررررررم :|
:v
:|
الان اسپم دادم?:|
علی فک کنم بخاطر مرورگرته(:
مرسی مهناز(;