امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

درباره ی حقوق زنان دیدگاه شما چیه ؟؟

(29-07-2012، 9:22)any body نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2012، 8:28)واسیلی سوخانوف نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اولا ازادی در بی بند و باری نیست
ازادی یعنی حجاب و داشتن حقوق
در ایران به نسبت سایر جهان خیلی بهتره
من خودم به فرانسه سفر کردم و دیدم که چجوری با زنان رفتار می کنند
حتی یه نفر رو دیدم که به سگش بیشتر از زنش توجه می کرد
در جوامع غربی زن یعنی ابزار و وسیله مردان
پس این وسیله رو میشه فروخت و خرید
ولی در قوانین اسلامی زن و مرد برابر اند و برتری فقط از لحاظ تقواست

خب شما مسلمانید این حرف رو میزنید میشه بگید اگه یه زن تو ایران بخواد اونجوری که خودش دوست داره لباس بپوشه باید چی کار کنه؟
زمانی باید بگی ایران ازادتره که همه ی ادما با هر ملیت و دینی بتونن اونجوری که دوست دارن زندگی کنن نه بر پایه یک ایدوالوژی که از فسیل هم قدیمی تره. فقط کافیه یه نگاه به خیابونا و گشت .......بندازی بعدش میبینی اگه تو اروپا زن یه وسیله است اینجا یه ادمم حساب نمیشه ادمی که که میتونه واسه خودش تصمیم بگیره طرز لباس پوشیدنش چه جوری باشهAngry
با آقای چه گوارا موافقم اما این حرف خانم رو هم مدنظر دارم.
اینکه جوری مردم بفهمن که اسلام دین محدودیت هاست درست نیست و اینکار نیازمند تلاش دولت اسلامیه بحث رو سیاسی نمیکنم ولی اینکه یک دولت بیاد دین رو القا بکنه و از یک طرف مردم رو در خفا قرار بده درست نیست. به نظر من اسلام واقعی دینی تحمیل شده با حجاب اجباری نیست. من اعتقاد راسخ دارم که اسلام بهترین دینه و دستوراتش ضامن سلامت شخص و اجتماعه اما اسلام با محدودیت تناقض داره و تنها امر به معروف و نهی از منکر رو میگه نه اینکه بیایم و اسلام رو به زور در خانه و زندگی و پوشش مردم وارد کنیم. این میشه استعمار و استبداد. با این حال فکر نکنید که اسلام فقط برای زنان مرزهایی قائله. مردان هم در اسلام بایستی از چیزهای زیادی اجتناب کنند با این حال آزادی در به کیش خود بودن هم هست به شرط اینکه جامعه به انحراف کشیده نشود.
در این خاك زرخیز ایران زمین ، نبودند جز مردمی پاك دین / همه دینشان مردی و داد بود ، وز آن کشور آزاد و آباد بود
پدر در پدر آریایی نژاد ، ز پشت فریدون نیکو نهاد / بزرگی به مردی و فرهنگ بود ، گدایی در این بوم و بر ننگ بود
کجا رفت آن دانش و هوش ما ، که شد مهر میهن فراموش ما / که انداخت آتش در این بوستان ، کز آن سوخت جان و دل دوستان
چه کردیم کین گونه گشتیم خار؟ ، خرد را فکندیم این سان زکار / نبود این چنین کشور و دین ما ، کجا رفت آیین دیرین ما؟
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ، کجا این سر انجام بد داشتیم / بیا تا بکوشیم و جنگ آوریم ، برون سر از این بار ننگ آوریم
(حکیم فردوسی توسی)
پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ☭Nicola☭

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: حقوق زنان نظر شما چیه ؟؟ - بر پشت شیر،خورشید اثر - 18-08-2012، 11:23

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان