21-08-2014، 18:13
(21-08-2014، 18:10)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه نامه اداری مینویسی برادر من
(21-08-2014، 18:02)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 17:58)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 17:53)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 17:49)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همون پسره که دیشب تو گفتگو بود .
همون نخ و طناب دیگه .
اوهوم . هیس .
ایمانی دیگه D:
اِی خدا . جون بچت ضایع نکن . الان دوباره محرومم میکنن بیخود .
حرفـ ادم حالیشون نیست این مدیرا
.الان زد به سرم برم به صابر خصوصی بدم باهاش صحبت کنم . -_-
ممد بودی دیگه !؟ داداش احمد ؟!
اگه واقعا پشیمون شدید بهتره به صابر و چند تا مدیر دیگه هم بگید که دیگه محروم نکنند
آره خودمم
ابنو به صابر دادم .
سـلام .
امیدوارم خوب باشی .
وقتتو نمیگیرم .
میرم سره اصل مطلب .
من یه عکس از پروفایل دوستم توی یه سایت دیگه گذاشتم . ادرس سایت به زور و خیلی کم معلوم بود .
شیوا منو 4 ماه محروم کرد اکانت اصلیمو . بعد دیدم داره پشت سرم میگه بی فرهنگ و بی شخصیت .
منم یه اکانت دیگه زدمو اومدم ازش اعتزاض کردم . اون اکانت اصلیمو برای همیشه محروم کرد .
الانم با این که گفتم بزار با یه اکانت حداقل بیام و خصوصی و دوستامو ببینم و ...
نمیزاره . دهن آدمو سرویس کرده .
اکانتم : دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.ph...&buddies=1
نمیدونم برای تبلیغ چند روز محروم میکنن . 4 ماه ؟!
حداقل اگه اکانتمو فعال نمیکنید . اجازه بدید با این دوست صمیمی و رفیقمو ببینم . و باهاش بیام .
یه کارش کن . هر چند میدونم تو هم الان میزنی محروم میکنی .
-__-
خدانگهدار .