(21-08-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امیر هستم
(21-08-2014، 20:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 20:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینقد ازین دخترایی ک خودشونو وسط بحث پسرا میندازن بدم میاد :| .. !
پوفف ..
خدایا شکرت بالاخره یکی مارو درک کرد
وایسا ببین تو ک پسر نیستی؟:|
چرا زر میزنی ؟ :|
مگه روانیم ک پسر باشمو ادای دخترا رو دربیارم ؟ :|
مرضیه هستم ..
خوشبختم :|
خوش بخت بودم قبل زن گرفتنم:|(شوخی عاشق عشقمم)
(21-08-2014، 20:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حس می کنم دارع دور گردنم طناب میندازع :|
(21-08-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نخ نده
(21-08-2014، 20:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-08-2014، 20:00)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینقد ازین دخترایی ک خودشونو وسط بحث پسرا میندازن بدم میاد :| .. !
پوفف ..
خدایا شکرت بالاخره یکی مارو درک کرد
وایسا ببین تو ک پسر نیستی؟:|
چرا زر میزنی ؟ :|
مگه روانیم ک پسر باشمو ادای دخترا رو دربیارم ؟ :|
مرضیه هستم ..
خوشبختم :|
(21-08-2014، 20:09)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو زن تارزانی؟0__0
خوب قیافم چه طور بود
البته الا یه کوچولو تغییر کردم
ولی دیگه شر منده
هرچیه همینههههههههههه