(22-08-2014، 9:07)~Hichkas~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2014، 9:05)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ن پ مَگی((:
یگانس دیگ..<:!
((:
آوریــن همون بش بگــو یـگــــــی .
اسمشـــو به چیــز مالیدی با این حرفـــت . قشنگـــ اسمشو صدا کن خـب ..
نمیخوام((:
اصن پسرا چرا باید تو حرفای دخیا دخالت کنن؟

درویش باش..<:!
(22-08-2014، 9:08)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-08-2014، 9:04)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خو این خیلی خوبه. ^__^
(22-08-2014، 9:02)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فک نکنم((:
(22-08-2014، 9:00)んム刀ノリ乇 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم ممنون من تو رو می شناسم؟
(22-08-2014، 8:58)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خـوبی یِگـی؟!
سلام.
ولی تو گ.آ دیدمت!
من کُلا احسـاس صمیمیت با همه می کنم ._.*
نسخه خرابه.