28-08-2014، 19:20
(28-08-2014، 19:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2014، 19:15)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بآ عبآس آبآدم حآل نمیکنم ! :|
(28-08-2014، 19:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-08-2014، 19:11)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بآ دریآ حآل نمیکنم ._.
(28-08-2014، 19:08)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مگه کسی تو دریآ شرجیه میزنه ! ؟
یه قسمت سخره داشت .نوبتی دخترا پسرا میپریدن . اصن نیویورک بود اونجـآ . همه قاطی پاتی .
ته تهه طرح . طرفـــــ بندر .
از عقب سرعت گرفتم 200 متر پریدم .
من هفته ای 2 بار میرم . 1 بار با خانواده . یه بارم پسرعموهام اینا میرن . همراشون میرم . . . . . دریا رو از عباس آباد بیشتر دوست دارم .
عباس اباد ب قول رضا خز شد .
فقط خیآبون امآم ! :hje:
لآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآیکـــــــــــــــــ
2 کیلو آرایش + دختر .

شلوخ پلوخ میشه موقع غروب میچسبه .
خیلی وقته بوستان نرفتم . دلم تنگ شد .
.gif)