30-08-2014، 15:07
(30-08-2014، 13:44)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گفتم مشکل از شمایت که طرفدار الاغی
(30-08-2014، 10:41)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قرار شد بیای بهت فوتبال یاد بدم
(29-08-2014، 16:25)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبه من قربون الاغ نمی شم
(29-08-2014، 16:06)دختر شیطون 20014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ههههههههههههه
(29-08-2014، 15:56)sergio.ramos4 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اون هام خوردن نوش جونشون
رئال یه زمای بدجور افت کرده بود
خورده نوش جونش
ولی بارسات همین پارسال خورد
چرا از فوتبال هیچی نمفهمی اخه؟بخدا اینجوری میگی ازت ناامید میشم
تورو خدا راس یگی؟نیمار با کریس خوشگله؟چرا به شخصیتش فوش میدی آخه؟
وایستا یه عکس بزارم ببینم کدومشون خوشگله
البته من فتوشاپی نمیزارم واعی واثعی میزارم
اون که کم میاره فوتشاپ میزاره
خانوم فوتبالی نظرتو درباره این عکس بگو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
موز خوردن میمون و پسرش
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
ای چه بدشکله رنالدو
قربون هردوشون
ادم قربون میمیون میره آخه؟
بزار میمون ها موزشونو بخورن نوش جونشون
آره دیگه از نظر تو میمیون خوشگله
بقول یکی از دوستان اره حق باتوست الاغ پرواز میکنه خخخخخخخخخ
از نظر توهم الاغ قشنگه نه
خوبه اونا موز می خورن علف و یونجه نمی خورن
موندم چجور بشری هستی به چنین خوشتیپی اینجوری میگی
برو بابا ادم اخه طرفدار میمون میشه