01-09-2014، 19:28
(01-09-2014، 19:27)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2014، 19:24)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اجی گلی از من به تو نصیحت ناراحت نشو
واقعن که!!!!!
میخواین سر کار بذارین باشه بذارین!!!
من نه منحرفم نه اونی که فکر میکنین
واقعن که برات متاسفم!!!!
برو توبه کن بنده ی خدا!!!!!!
جدا واسه این شوخی مذخرفت حلالت نمیکنم
اون حرفتم دفعه ی اول نفهمیدم خجالت بکش
آبرومو بردی
واقعن که
ولی زیادم خوب نیس ادم ساده باشه
حالا بیخیال
این امیر زیاد حرف میزنه..
راستی سلام

(01-09-2014، 19:27)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(01-09-2014، 19:26)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخیت یکم بیش از حد جدی بود اونم با کسی که نمیشناسی...
(01-09-2014، 19:24)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پیس پیس
(01-09-2014، 19:21)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.معلومه دختر خوب و ساده ای هستش..
(01-09-2014، 19:20)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خنگی؟ :/
واقعا منظور امیرو نفهمیدی یا خودتو زدی به جاده خاکی..!
(01-09-2014، 19:20)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چرااااا؟؟؟؟؟گفتی به منم سپاس بده گفتم باشه!!!!!!!اون بالا هم بخون بعد!منحرف!!!!!
بعدم سوال پرسیدم چرا بی ادبم؟؟؟؟
سحر این اوضاش خیلی خیته
درضمن فرزندم اوضاع جنابعالی هم زیاد خوب نیس
میزان انحرافت زیاده :cool:
بیا زیر گوشت ی چی بگم
(01-09-2014، 19:24)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شوخی کردم باو روزی هزار تا از این شوخیا ردو بدل میشه ناراحت نشوببخشید
واقعن که!!!!!
میخواین سر کار بذارین باشه بذارین!!!
من نه منحرفم نه اونی که فکر میکنین
واقعن که برات متاسفم!!!!
برو توبه کن بنده ی خدا!!!!!!
جدا واسه این شوخی مذخرفت حلالت نمیکنم
اون حرفتم دفعه ی اول نفهمیدم خجالت بکش
آبرومو بردی
واقعن که
الان میگه دارع نخ میده-____-
نترس نمیگم داره نخ میده
باشه منم میگم ببخشید
بخواب بابا تو کی هستی بخوای منو ببخشی

منظورم از بخواب استراحت کردن بود

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)