(03-09-2014، 11:56)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 11:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ*، فآطی ؟ (= آیسآن ؟ (=
چرا شماها این فکر رو میکنید به خدا باور کنید من فاطی و آیسان نیستم همین امروز گفتم چرا این فکرو میکنید آخه ؟؟؟اصلا برید از خود فاطمه خانوم و آیسان خانوم بپرسید ببنید من هستم یا نه به جون آرامیس جونم من نیلام
آره من بآور دآرمتون |: ..
(03-09-2014، 11:58)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 11:57)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 11:55)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 11:53)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ*، فآطی ؟ (= آیسآن ؟ (=
تو خودت 50 تا اینجا حساب کاربری داری :|
چرا اسکی میری ؟ -_-
چرآ حرف مفت میزنی >_<* همون یه دونس که رمزشو بت دآدمs32:
آره میدونم :V
کاملا مشخص :V
یه دونه دیگه قبل حساب اصلیم دآشتم رمزشو یآدم رف |: به جون بچه ی ندآشتم ._.