03-09-2014، 17:16
(03-09-2014، 17:12)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 17:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 16:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 16:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حوصلمون سر رفت اصن .
نصب شد؟
آره . لامصب اعصاب نمیزاره واس آدم . -_
رفتم یه سایت بود bug sql داشت . مال مدلینگ بود . هکــ کردم .رمزشو گرفتم . . مث خر ادم حال میکنه .
______
انجمن داشتم قدیمی همون رپ چیز که تو توش مدیر بودی . . . رمزمو فراموش کرده بودم . با اون گرفتم . امروز وارد شدم .
فلشو -- کن راس میگی
دیروز قصـد کردم .
زدم find admin pass
دیدم همه not not اومد بعد سبز شد ؟find find ذوق کردم . ادمین رو پیدا کرد . ولی پسوورد رو بهم نداد -__-
هنوز کار باهاشو یاد نگرفتم .
(03-09-2014، 17:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آره . آب خوردنه .
(03-09-2014، 17:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.باگ sql خیلی آسونه .-. ..
(03-09-2014، 16:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 16:57)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حوصلمون سر رفت اصن .
نصب شد؟
آره . لامصب اعصاب نمیزاره واس آدم . -_
رفتم یه سایت بود bug sql داشت . مال مدلینگ بود . هکــ کردم .رمزشو گرفتم . . مث خر ادم حال میکنه .
______
انجمن داشتم قدیمی همون رپ چیز که تو توش مدیر بودی . . . رمزمو فراموش کرده بودم . با اون گرفتم . امروز وارد شدم .
ی سایته بود قطعات مکانیکی میفروخت ..
بریتانیایی بود ..
هـکش کردم هیچی از نفهمیدم:|
پسورد و رمزش رو عوض کردم:|
بدیش اینه که موقع کار باید فیلتـرشکنمو روشن کنم id پخش نشه . واس همین سرعتش میاد زیره 0 اعصاب ادم خراب میشه ./ .