(03-09-2014، 23:09)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زود تموم میشه؟
(03-09-2014، 23:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهترین راه مرگ موشه و بعد اون زدن رگ
بدترین راه قرصه!خیلی مکافات داره! من امتحان کردم<:
راحت ترین :
1 بسته 12 تایی قرص استامینوفن کدین 450 . دُز بالا . -__
حالم بد بود سرم درد میکرد . 5 تا رو با هم خوردم . مث مستا رفتار میکردم . بلند میشدم میخوردم زمین . حالم بد میشد .
24 ساعت تخت خوابیدم 1 روزم مدرسه نرفتم تا عقلم اومد سره جاش .
(03-09-2014، 23:09)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.زود تموم میشه؟
(03-09-2014، 23:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بهترین راه مرگ موشه و بعد اون زدن رگ
بدترین راه قرصه!خیلی مکافات داره! من امتحان کردم<:
راحت ترین :
1 بسته 12 تایی قرص استامینوفن کدین 450 . دُز بالا . -__
حالم بد بود سرم درد میکرد . 5 تا رو با هم خوردم . مث مستا رفتار میکردم . بلند میشدم میخوردم زمین . حالم بد میشد .
24 ساعت تخت خوابیدم 1 روزم مدرسه نرفتم تا عقلم اومد سره جاش .
(03-09-2014، 23:11)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(03-09-2014، 23:09)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چقد طول میکشع؟
بیخودی تز دادی ؟!
تو که میمیری زمان به حالت چه فرقی داره ؟
نمیخام زیاد طول بکشه
میخام زود تموم شه