06-09-2014، 7:32
(06-09-2014، 7:31)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حتی .. چیز چیز .. :| ؟
(06-09-2014، 7:28)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:22)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
س .. !
ایمآن ؟ .. تاتر دیشَب باس میبودی و میدیدی .. ! :|
+18 :|| !
تـو ایـرآن بود >؟؟!!! O_o +18 ????
روی اِستیــج [صحنه] چیـز چیـز ؟؟
دیشـب تا صب خواب دیدم . چه خواب خوبی![]()
چـه دختری بود
یه ذره ._.
چیز چیز که نع :|
ولی خُب حرفای بدی بود .. ! :||
حال میداد ^_^* !
:| من فقد اسم بازیگرای پسرشو یاد گرفتم .-. ..
مصعود .. مهدی .. حامد :|
اصن یه وضعی. مدرسه ی باحال . هر گوشه خلوت میکردیم . چه خوشگل بود چه خوش هیکل .
دوباره خودمو زدم به خواب که دوباره اون خوابو ببینم . ندیدم
(06-09-2014، 7:28)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه فیلم هندیه؟؟
(06-09-2014، 7:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hi
تئاتره صحنه داشته!
{:
تـا صـُب خواب دیدم .
تو مدرسه بودیم . یه دختره بود 19-20 ساله انقدر مهربون . دعـا میکردم کل عمرمو تو اون مدرسه باشم .
با من چیز چیز :rum:
از خواب بلند شدم .
(06-09-2014، 7:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:26)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-09-2014، 7:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hi
تئاتره صحنه داشته!
{:
تـا صـُب خواب دیدم .
تو مدرسه بودیم . یه دختره بود 19-20 ساله انقدر مهربون . دعـا میکردم کل عمرمو تو اون مدرسه باشم .
با من چیز چیز :rum:
از خواب بلند شدم .
:| مِثل حُمیرا و اون مرده ؟ ._.
نع اون چیز چیز نبود . اون همه چی توش بود .