07-09-2014، 15:17
(آخرین ویرایش در این ارسال: 07-09-2014، 15:18، توسط Aiden Pearce.)
(07-09-2014، 15:16)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: dokhtare bala، hidden ninja، Thief، غزل جون، مـــــــهــنــاز
علی یه سوال فنی :
یه موضوع هس راجب یه شهری که تازه 100سالس و تازه کشف شده !!
با مخلفاتش
باید تو گردشگری باشه ؟
فکر کنم مربوط به تاریخ باشه
(07-09-2014، 15:17)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اگر کاربر معمولی هم بودم بازهم هیچ فرقی نمی کرد
(07-09-2014، 15:12)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 15:10)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فعلاکه یک مرتبه از تو بالاترم
(07-09-2014، 15:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 15:06)غزل جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اون دبه خیار شورو فلن ت سر کشیدی -_- ! ..
میتوام هیچی نگمآ -_- !
اول یاد بگیر چجوری تایپ کنی بعد بیا واسه نویسنده شاخ شو و خز بازی در بیار
انقد نویسنده نویسنده نکن واسه من ، هر وخ مدیر کل شدی بیا پز بده ! -_- ..
اگر عرضشو داری برو نویسنده شو
هع
ت اگه نویسنده نبودی با چه رویی میومدی با من کل میزدی !
برو هر وخ رنگت بنفش شد بیا اینجا کل کل کن -_- !!!
چون تو نهمرتبه ای داری و نه کاره ای توی انجمن هستی نه سودی داری و نه ضرر