07-09-2014، 18:33
(07-09-2014، 18:28)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 18:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فاطی چرا محروم شده ؟!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=99972
مرض بیا .
(07-09-2014، 18:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 18:24)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 18:19)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من امده ام های های!
سرعت عملو حال کنین به ثانیه نکشید،ظرفای ظهرو شستم!
ایمان بز من اخر تورو نبشناختم روش زندگیت چیه؟
بز خودتی .
روش زندگیمم خیلی عآدیه . ریلکس .
آزآرمم به یه مورچه نمیرسه . همه هم رضایت دارن .
خودجوشی|:
خودبهخود و بی دلیل قر میشی میری
بعد بی دلیل و بی قافیه یهویی دوس میشی-__-
قصدت چیه؟وات ده فاز؟
نمیدونم والا تو چی میگی !!
کارای خودت باعث میشه .
الانم 4 تا سپاس دادم جوابتو دادم فک نکن اشتی ام بات .
حرفای اون روزو هنوز یادم نرفته -_-
من اصن درکت نمیکنم،حتی نمیدونم الان فازت چیه!
ایمان تو دوست قدیمی دوس ندارم بات قر باشم اما فک نکن دنبالتم،من عادیم،خواستی باش،نخواستی هم نه!
اونروز اگه یادت باشه نازنین برا خودش جف پا پرید وسط به من چرتو پرت گف،منم جوابشو دادم،بعدشم که تو تو خصوصی افتاد به وامو معذرت خواهی کرد!تا جایی که میدونم حرفی نزدم که برات سنگین باشه!