07-09-2014، 20:13
(07-09-2014، 20:10)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 20:08)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کی ؟
(07-09-2014، 20:02)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 20:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 20:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
همه چیز قدیمیش خوب بود حتی فلش |:
حتی محسن و حتی احمد .
حتی من ..
والا به خدا ..
هممون تغییر کردیم به شدت .
ولی این شیـوا هنوز که هنـوزه مث قبله .
شیوا؟
جک میگی؟
(07-09-2014، 20:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 20:07)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مممممممنننننننن خیلی تنهام تودلم خیلی حرفاس
(07-09-2014، 20:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-09-2014، 20:03)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به طور اتفاقی آهنگ کاغذ و قلم با هماهنگه سامی بیگی رو گوش دادم یاد قدیما افتادم |:
دلم گریه میخواد |:
نترس خدا تورو واسه درد انتخاب کنه چون این دردا قبلن روی یاس امتحان شدم
واسه خودم بودم یه موش آزمایشگاه
من کسی نیستم با این زخم ها دردم بگیره ..
اما این اشک هارو کی می خواد گردن بگیره؟
این زندگی قلب منو چاک داد منو زد زمینو روبه روم وایساد ..
آدما از هم که دور میشن
سلام سردم به زور میگن
آدما از مرگ و خون میگن
با صدتا حسرت به گور میرن