08-09-2014، 16:49
(08-09-2014، 16:44)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2014، 16:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همه اینا سناریوست فرزندم تو چقد خری
(08-09-2014، 16:38)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2014، 16:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جییییییییغ تین تین عشقولکم>.<
بام حرف نزن عوضی !
جواب پ خ مو نمیدی .. لاینتم دیلیت کردی ..
گمشو کصافط ! -ــ-
بزقاله مغز جلبکی،پ.ختو بسته بودی،این رضا شاهده دیرو دنبالت میگشتم-.-دیروز نبود ولی همون روزی که پ.ختو خوندم دیگه
من کلن این روزا غلط اضافه زیاد میکنم،گوشیمو هی میگیرن،همرو حذف کردم که دستشون میوفته گوشیم،پاک باشه^.^
(08-09-2014، 16:38)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(08-09-2014، 16:36)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جییییییییغ تین تین عشقولکم>.<
بام حرف نزن عوضی !
جواب پ خ مو نمیدی .. لاینتم دیلیت کردی ..
گمشو کصافط ! -ــ-
بزقاله مغز جلبکی،پ.ختو بسته بودی،این رضا شاهده دیرو دنبالت میگشتم-.-دیروز نبود ولی همون روزی که پ.ختو خوندم دیگه
من کلن این روزا غلط اضافه زیاد میکنم،گوشیمو هی میگیرن،همرو حذف کردم که دستشون میوفته گوشیم،پاک باشه^.^
اقای بیشعور پیاز سرخ کن دو بهم زن-.-