09-09-2014، 9:25
(09-09-2014، 9:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2014، 9:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2014، 9:13)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
غزل میبینمت یاد های بای با شیر میوفتم ._. !
|: !
انقدر خوردم .. شبیه های بای شدم ؟ :\
(09-09-2014، 9:14)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-09-2014، 9:10)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخ حالا برعکس تو
(09-09-2014، 9:08)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خیلی :> !
دست انداختن دخترای تی تیش مامانی خیلی کیف میده V:
قیافم غلط اندازه :v !
مامانم باهام لوس رفتار میکنه اما من دوس ندارم |: !
راستشُ بخوای سحر مامانم هنوز مثل 6 سال پیش باهام حرف میزنه ._. !
آبرومو جلو همه برده |: !
جوری رفتار میکنه انگار من هنوز دو سالمه >.< !
مامانم باهام معمولی حرف میزنه
ولی بابام جلوی بقیه منو لوس میکنه میگه دختر باباشه
تو خونه باهام جدی حرف میزنه که مبادا بخوام دختر لوسی بشم :>
یعنی عاشق این خانواده ام :cool:
جیغغغ ^ـ^ آره آره .. !
بابای منم همینطور .. ولی بهتر تا لوس نشْدی خودت لوس کنی خودتْ .. ! :\
من همیشه وختی کمبود آغوش میگیرم .. میرم بابام میگم ..
مرا در آغوشت بگیر .. :V .. !
(09-09-2014، 9:16)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نم خوبم .. :|
(09-09-2014، 9:12)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوبم مرسی
(09-09-2014، 9:08)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دست انداختن دخترای تی تیش مامانی خیلی کیف میده V:
چه خبرا غزل :cool:
سلامتی .-. ..
خوبی ؟ (:
تو چطوری؟ (:
کار و بار خوبه؟ .-.
yes .. !
من هروقت کمبود محبت میگیرم به مامانم میگم منو بغل کنه
چون باز به اون صورت با بابام راحت نیستم .__.
مامانا خیلی جدی ـّن .. !
ولی بابا ها شوخ .. !
من با بابام + بعضی وختا + راحت ترم :\\\\\