09-09-2014، 10:21
[rtl]خبر يك خبرگزاري داخلي خوراك شبكههاي BBC و «من و تو» شد[/rtl]

به گزارش دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سينماخبر ؛ به نقل از سايت جهان نوشت: "سازمان صدا و سيما براي پخش برنامه هاي مربوط به دولت يازدهم از نهاد رياست جمهوري تقاضاي واريز پول به حساب واحد بازرگاني اين سازمان كرده است ". اين خبري است كه ظرف دو روز گذشته دستمايه دروغ پردازي و سياه نمايي رسانه هاي معاند نظام همچون بي بي سي فارسي و شبكه ضد انقلابي من و تو براي تخريب وجهه رسانه ملي قرار گرفته است.
سينماخبر ؛ به نقل از سايت جهان نوشت: "سازمان صدا و سيما براي پخش برنامه هاي مربوط به دولت يازدهم از نهاد رياست جمهوري تقاضاي واريز پول به حساب واحد بازرگاني اين سازمان كرده است ". اين خبري است كه ظرف دو روز گذشته دستمايه دروغ پردازي و سياه نمايي رسانه هاي معاند نظام همچون بي بي سي فارسي و شبكه ضد انقلابي من و تو براي تخريب وجهه رسانه ملي قرار گرفته است.
اما منبع اصلي انتشار اين دروغ كدام رسانه است؟ در پاسخ به اين سوال طبيعي است كه ذهن انسان معطوف رسانه ها، سايت ها و خبرگزاري هايي شود كه همجنس و هم سنخ بي بي سي و من وتو هستند. اما متاسفانه اينگونه نيست. در كمال شگفتي بايد گفت كه منبع اصلي اين خبر، گزارش روز جمعه 14 شهريور خبرگزاري "برنا" يعني يك خبرگزاري وابسته به دولت است كه بر پايه يك دروغ، مدعي شد رسانه ملي "عهد شكني" در قبال دولت يازدهم را در اولويت برنامه هاي خود قرار داده است!
البته اين خبرگزاري دو روز بعد يعني در روز يكشنبه 16 شهريور پس از آنكه معاون ارتباطات و اطلاع رساني دفتر رئيس جمهوري خبر مزبور را كذب محض و عاري از صحت عنوان نمود، در اطلاعيه اي كمرنگ از مخاطبان عذرخواهي كرد اما اين اطلاعيه نه تناسبي با حجم بازتاب گسترده تخريبي دروغ برنا در فضاي رسانه اي مجازي داشت و نه توانست سوء استفاده رسانه هاي معاند مانند بي بي سي و من وتو را جبران كند.
بر اهل نظر در حوزه رسانه پوشيده نيست كه رسانه هاي معاند نظير بي بي سي و صداي آمريكا سالهاست كه به دليل ممنوعيت فعاليتشان در ايران و محدوديت هاي دسترسي به اخبار و اطلاعات، سعي دارند كه خوراك برنامه هاي خود عليه ايران اسلامي را از رسانه هاي داخل ايران تامين كنند. در چنين شرايطي واقعاً چگونه مي توان پذيرفت كه يك رسانه داخلي آن هم منتسب به دولت، خوراك اين رسانه هاي معاند را فراهم آورد و به شكل يك كارگزار رايگان براي آنان عمل نمايد؟!
مطلب فوق مربوط به ساير رسانه ها است واين سايت صرفاً آن را باز نشر كرده است.