09-09-2014، 12:30
(09-09-2014، 12:25)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ول یخو خودشونو میگیرن کسایی که من میخوام باهاشون دوست بشم !!!
(09-09-2014، 12:16)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عزیزم (: ..
(09-09-2014، 12:11)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من هیچی نمیکنم من قبلا اینجا چندتا دوست داشتم میومدم باهاشون صحبت میکردم سکوت که محروم شده فاطمه هم که کم جوابمو میده زهرا هم کم میاد فلش منم کسی رو تو فلش ندارم و باهاشون زیاد آشنایی ندارم
(09-09-2014، 12:05)*ʙᴇsᴛ ғʀɪᴇɴᴅs ғᴏʀ ᴇᴠᴇʀ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.منم خوشبختم ^_^ .. !
(09-09-2014، 12:02)~RÕK$ÀÑÂ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.15 سالمه خوشبختم باهات گلممممم
14^_^
ت چی؟^.^چیکارا میکنی ؟؟
هیچی فقد صب تا نصفه شب ت فلشم D:
ت چ میکنی؟^_^*
میدونم چی میگی ._.
اینجا کسایی هستن که میتونی باهاشون دوست بشی (:
ت گفتگو خیلیا میان و میرن (((:
فقد باید خودت بخوای گلم (:
منم با خیلیا آشنایی ندارم خُ بهشون بگو ک میخوای باهاشون آشنا شی ^_^ .. !