(13-09-2014، 16:16)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ً نوموخوام
(13-09-2014، 16:10)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خاستگاری نمیخاد که
چي چيو بهون واستا بينم ،!!!؟!؟
تو كه هنو از بابام منو خاستگاري نكردي ...-)
هيچ كدوم از خونوادم هم اينجا نيستن -_-
بايد صب كنيد
بابات آرزوشه من دخترشُ بگیرم
فقظ من حوصله خوار زن مادر زن ندآرمآ گفته باشم
مهریه هم که تو بس که گُلی اصن بِش فک نمیکنی
واس خونه هم انباری خونمونُ رنگ کردم میریم همونجا ایشالا
فک فامیلاتم که خودت دلت نمیخاد دعوت کنی خونمون
حالا موافقی دیگه مریم جون بخون
...!!

از خودات هم باشه ميخوام زنت بشم
مهريه هم ميخوام اونم به تاريخ تولدم 1378تا سكه بهار ازادي
گل كه هستم عزيزم
ولي ميدونم بس كه تو منو دوس داري مهريه هم زياد واسم ميزني
در مورد بقيه بعدا حرف ميزنيم الان حوصله ندارم
نخون مريم تا اين كارا رو كه گفتم انجام نداده خبري از من نيس
(13-09-2014، 16:19)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2014، 16:11)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2014، 16:09)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داري بشون طناب ميدي؟!
(13-09-2014، 16:04)Raha❤️2014 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دخترا با من حرف میزنن من که با دخترا حرفی ندآرم
(13-09-2014، 16:02)MeTaL GiRl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خوشم نمياد با دخترا حرف بزني آ...
تو چی کار به ناموسه مردم داری دختر
اصا من قهرم
وووی فدا عیاله خوشگله بی ریختم بشم
بيريخت عمته حاجي-_-