(13-09-2014، 19:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افرین ^_^*
میخوام عکس بذارم :|
(13-09-2014، 19:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا /:
(13-09-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-09-2014، 18:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بز
ممد مگه تو قرار نبود بری ؟
هیکل نحستو جم کن برو .-..___.
اگه من نحس بودم تو به رضا نمیرسیدی V:
تا کی ویرایش میکنی ؟ v:
نظر کردی ؟ :|
:V
(13-09-2014، 19:03)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینطوریه ؟
(13-09-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.call of duty و mdal of honor و crysis کافیه؟؟؟؟؟؟؟
(13-09-2014، 18:57)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.روحیه جنگی .. اوهع :|
(13-09-2014، 18:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نگوووووو
(13-09-2014، 18:54)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه سوال دیگه شیوا
توهم مثل من عاشق گرگایی؟؟؟؟؟
من عقابا و جغدا و شیرا رو هم خیلی دوس دارم!!!
تو هم اینا رو دوس داری؟؟؟؟
یکی از یکی بدتر :|
من اگه جای شیوا بودم .. هی .. بهتر /:
حیوون فقط کلاغ -_-
حیوونای قشنگین که!!!!
کلاغم قشنگه!!!
اصن پرنده ها همشون قشنگن!!!
لابد روحیه ی جنگی نداری
عاخه حیوونایی که گفتم یه کم خشن بودن
عزیزم برو Dead spase رو بازی کن ..
اگه ن---- اونوخ بیا بگو روحیه جنگی ..
والا ب قران :|