(13-09-2014، 19:14)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه عزیزم ما علاف نیستم فقطم پای نت نمردم!!!!
(13-09-2014، 19:12)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سرعتت کم بود تا تو گوگل سرچ کردی ؟!
(13-09-2014، 19:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.الان واسه چی این سوالو کردی؟؟؟؟؟
(13-09-2014، 19:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.افرین ^_^*
میخوام عکس بذارم :|
(13-09-2014، 19:02)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدا /:
(13-09-2014، 18:55)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بز.___.
اگه من نحس بودم تو به رضا نمیرسیدی V:
تا کی ویرایش میکنی ؟ v:
نظر کردی ؟ :|
:V
(13-09-2014، 19:03)Avril. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینطوریه ؟
(13-09-2014، 18:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.call of duty و mdal of honor و crysis کافیه؟؟؟؟؟؟؟
روحیه جنگی .. اوهع :|
عزیزم برو Dead spase رو بازی کن ..
اگه ن---- اونوخ بیا بگو روحیه جنگی ..
والا ب قران :|
مرحله Black tuesday
؟call of duty MW
رو توضیح بده ببینم ._.
که مثلا من خالی بستم؟؟؟؟؟؟
روسیه به آمریکا حمله کرده توو خیابون وال استریتیم و......
خسته نباشی گلم ..
تو مرحله
ننم صدام کرد
محض اطلاعت انگلیسی زیاد بلد نیستم!!!!!!