14-09-2014، 11:27
(14-09-2014، 11:16)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 11:13)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(14-09-2014، 11:12)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Šłm ._.*
ببـخشــید -_-
بــا من قهــر نبـاش -_-
عصـبـانی بودمـ -_-
ولی توامـ کـار خوبی نکـردی -_-
تو -_-*
رفتی یکیو آوردی تو گروپ
ک فقط با تو حرف بزنه
ب مام همش بگه داغونه و خز
تازه طرفداریم ازش میکنی
از مام طلب داری ک چرا ب اون دختره ی *** احترام نمیزاریم -_-*
تازه همش اینوایتش میکنی
آخرم دختره نمیاد فقط لیست دعوتیامونو نجس میکنی
من هنو پای حرفام هستم -_-*
(14-09-2014، 11:23)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: تــو کـه لفـت دادی اون دوبـاره اومـد -_-
اون فقطـ بـا من حرف نمیزنـه |:
بـا تینــا دعواش شــد -_- اونـا داشـتن دعـوا میکردن من گفـتمـ تو چرا دخـالت کــردی
وگــرنه بـه تو که چیزی نگفـت ، چـندتــا آدمـ ریخـتین سـرش هی دعـوا را انداخــتین
اونمــ خــب اینجـوری میگـه وگرنه مرض نــداره کــه |:
بعــد کــه رفـــته فشـای چی و چی داریـد بهـش میــدید -_- خــب دوســت صمیمیمـه بـه منمـ بـر میخوره بـه دوسـتمــ بگــن جــ *دـه
وگــرنه همتــون دوسـتامید !
دختره محل سگ هیشکیو نمیزاره فک میکنه چ الهه زیباییه -_-*
اونوخ انتظار داری نازش کنیم !؟!
تو کور بودی ندیدی چ فوشایی بمون داد
انتظار داری بگیم اشکال نداره !؟!
چون تو دوسته نوشیکایی بت چیزی نمیگیم !؟!
هع ! -_-*
چــه ربطـی بـه زیبـایی دارـه اینکـه اخلاق طـرف چجــوریــه |: بعــدشمــ گفـتمــ که ... اومـــد حــرف زد بـا بچــه هــا
فقــط بــا تینــا هی فش میــدن -_-
نیکـی اون حــدالقـل فش بــد نداد
بـه خــاطـر مــن بعـدش کـه رفــت میتونسـتید هیچی نگیـد .ــ.
اون تنهــا بود شمـاها 3 نفــر ، مـن تــا وقتی اون بــود یـه کلمــه به هیچ کدومــتون هیچی نگفـتمـــ ، اون رفــت گفتـمــ
بعــد تــو بــا من دعــوا داری ...