14-09-2014، 11:59
(آخرین ویرایش در این ارسال: 14-09-2014، 12:00، توسط ρѕуcнσραтн.)
(14-09-2014، 11:56)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.هع..:|خدایا کی به کی میگه عددی نیستی؟!
(14-09-2014، 11:52)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.انقد این این نکن..یاد اینم افتادم..برو خودتو جمع کن فاطی کوماندو..عددی نیستی..قاطی پاتی نکن شیرت خوش میشه فدات شم
(14-09-2014، 11:45)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیتونم تحمل کنم به دوستم توهین کنن
(14-09-2014، 11:44)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مرجان با نیکی این طور حرف نزن وگرنه بد میبینی
خیلی بده که دخالت میکنید -_-
(14-09-2014، 11:47)ℳαяʝαᾔ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینوباش تا دیروز مِن مِن میکرد:|امروز شاخ شده مَن مَن میکنه :|
(14-09-2014، 11:44)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نــــــــــــ بابا؟!هـــــــــــــه چه گوهی میخوریبخور من حساب کنم برات..!برو کوچه پشتی سگ نگیردت بــــــــــآو
مرجان با نیکی این طور حرف نزن وگرنه بد میبینی
حیف که قراره نویسنده شم نمیتونم باهات جر وبحث کنم :|
وگرنه بد میدیدی
من جز خاندان امیرم
کسی نمیتونه اینطور با من حرف بزنه =_=
آرع عزیزم تو هنوز به حد من نیومدی که منو بشناسی؟؟!!
اگه اومدی در اون حد میتونی دهنتو وا کنیو گه اضافه بخوری