18-09-2014، 4:00
(آخرین ویرایش در این ارسال: 18-09-2014، 4:03، توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘.)
(18-09-2014، 3:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-09-2014، 3:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم که از خدام بود فلنگ رو میبستم یا میرفتم گیم نت یا قهوه خونه یا سر قرار
یه لحظه یاد قدیما افتادم
دوس دخــتراتمــ از مـدرسـه بیرونشون میکـردن کـه سـاعت قرارتـون همـاهـنگ میشـد ؟ |:
... D:
(18-09-2014، 3:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من فارسی رو تک ماده کردم یکی این متنو برام ترجمه کنه
نقل قول: تو چندمی پری؟؟؟ :/کی نمی ذاره والا بیشتر پسرهای حالا که به اجازهی کسی احتیاج ندارن اون وقت شما اجازه میگیری
محض اطلاع پرسیدم
|:
خوابــش میــاد ...
[/quote]
دوس دخترام همه از من بزرگتر بودن یا پیش دانشگاهی یا پشت کنکوری
این مال سال سوممه که گفتم
بعدم تو ماه شاید یکی دو بارش قرار جور میشد بقیش یا قهوه خونه یا هم تو گیم نت مشغول کانتر بازی کردن .___.
(18-09-2014، 3:58)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط ریاضیم خوب نبود
(18-09-2014، 3:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا خوبه سر صبحی یائ خاطرات گذشته هم افتادید
5 سال گذشت انگار دیروز بود میشستم ته کلاس و معلم حسابانمون رو مسخره میکردم
خیلی مرد خوبی بود با این که از دیفرانسیل و مشتق و انتگرال هیچی حالیم نمیشد ولی یه بارم از کلاس بیرونم نکرد
ولی معلمای دیگه هر زنگ پرتم میکردن بیرون
منم که از خدام بود فلنگ رو میبستم یا میرفتم گیم نت یا قهوه خونه یا سر قرار
یه لحظه یاد قدیما افتادم
حالا خوب نمره میاوردی خوب خودتو کشیدی بالا پس انگاری زیادم سخت نیست خوش به حالت که دبیرستان رو گذروندی
نمونه دولتی هم سطحش بالاتره
وگرنه بقیه درسام همه 19-20 بود ولی ریاضی همیشه به لطف معلما 10-11 میشدم