امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²

(18-09-2014، 3:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-09-2014، 3:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم که از خدام بود فلنگ رو میبستم یا میرفتم گیم نت یا قهوه خونه یا سر قرار   p343

یه لحظه یاد قدیما افتادم Shy

دوس دخــتراتمــ از مـدرسـه بیرونشون میکـردن کـه سـاعت قرارتـون همـاهـنگ میشـد ؟ |:

... D:

(18-09-2014، 3:53)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فارسی رو تک ماده کردم یکی این متنو برام ترجمه کنه 

نقل قول: تو چندمی پری؟؟؟ :/
محض اطلاع پرسیدمچت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²
کی نمی ذاره والا بیشتر پسرهای حالا که به اجازهی کسی احتیاج ندارن اون وقت شما اجازه میگیری

|:

خوابــش میــاد ...
[/quote]
دوس دخترام همه از من بزرگتر بودن یا پیش دانشگاهی یا پشت کنکوری

این مال سال سوممه که گفتم

بعدم تو ماه شاید یکی دو بارش قرار جور میشد بقیش یا قهوه خونه یا هم تو گیم نت مشغول کانتر بازی کردن .___.

(18-09-2014، 3:58)رویا... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

5 سال گذشت انگار دیروز بود میشستم ته کلاس و معلم حسابانمون رو مسخره میکردم

خیلی مرد خوبی بود با این که از دیفرانسیل و مشتق و انتگرال هیچی حالیم نمیشد ولی یه بارم از کلاس بیرونم نکرد
ولی معلمای دیگه هر زنگ پرتم میکردن بیرون

منم که از خدام بود فلنگ رو میبستم یا میرفتم گیم نت یا قهوه خونه یا سر قرار   p343

یه لحظه یاد قدیما افتادم Shy
 حالا خوبه سر صبحی یائ خاطرات گذشته هم افتادید
حالا خوب نمره میاوردی خوب خودتو کشیدی بالا پس انگاری زیادم سخت نیست خوش به حالت که دبیرستان رو گذروندی
فقط ریاضیم خوب نبود
نمونه دولتی هم سطحش بالاتره
وگرنه بقیه درسام همه 19-20 بود ولی ریاضی همیشه به لطف معلما 10-11 میشدم
چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(²
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، ηἔ∂Δ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: چت ړۅ(Ґ vêr§ïöñ²Ø5(² - ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ - 18-09-2014، 4:00

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان