18-09-2014، 21:45
(18-09-2014، 21:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-09-2014، 21:36)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-09-2014، 21:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-09-2014، 21:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
3 تا قسمت مونده ! .-.
بیشوور -_- بدجور وابسته رِمانه شُدَم :|
یه جوری که یه حسی بهم میگه تموم شُد .. بازم بخونش :||
آخ آخ منم همینجوریم اصن نمیتونم بعضی از رمانارو تا تموم نکنم تو آرامش باشم (..) !
من شبش خودمُ به درو دیوار میزنم تا خواب رمانُ ببینم :|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||پ
در همسایگی گودزیلا رو خوندی ؟ -_- :|
نه اسمشو زیاد تو لیسته رمانا دیدم ولی تاحالا خوده رمانرو نخوندم ! \:
چه جوریه موضوعش !؟!
یِ دختری پسری هستن .. از هم مثنفرن و سایه هَمو با تیر میزنن ! :|||
بعد .. این دختره اسمش رهاست ! .. یه بردار داره اسمش اشکان .. نامزد این اشکانم .. سارا :|
این دختره یه دوست صمیمی داری به اسم ارغوان .. ایم مامان دختره مریم .. باباشم مسعور :| => خعلی ضایع ـَس :|||
بعد میریم سراغ پسره ! :|
اسمش رادوین .. یه دوست دختر قدیمی داره اسمش سحر .. یه چند تا دوست دیه داره به نام سعید .. بابک .. امیر ..
خوب دیه .. من فقد شخ ـهآرو معرفی کردم .. خودت برو رمانُ بخون ! -_-
بگم 2 صفحه پر میشه ! :|
تازه مزه رماتنم از بین میره ! :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=90769&page=1