21-09-2014، 10:48
(21-09-2014، 10:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2014، 10:43)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جدی میگم :|
(21-09-2014، 10:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(21-09-2014، 10:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنوز مزه بستنی که دیشب خوردم تو دهنم مونده!
عجب چیزی بود!
با طعم شکلات و نسکافه و توت فرنگی و شکلات تلخ! با یه عالمه خامه ی روش!
تازه رو خامهِ سس شکلات ریخته بود!!
واییییییی .-.
..
میفمی چ قد کالری داشته ؟
من هر چیزی ک میخورم با ورزش جبران میکنم .. برای همین اصلا نمیخورم T_T
:|
اینا برای سلامتی خود ادمه -_-
(21-09-2014، 10:44)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با این چیزا نباید وزن کمتو جبران کنی -_-
(21-09-2014، 10:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ولی انقده خوشمزه بوددددددددد که نمی دونی!
(21-09-2014، 10:40)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
هنوز مزه بستنی که دیشب خوردم تو دهنم مونده!
عجب چیزی بود!
با طعم شکلات و نسکافه و توت فرنگی و شکلات تلخ! با یه عالمه خامه ی روش!
تازه رو خامهِ سس شکلات ریخته بود!!
واییییییی .-.
..
میفمی چ قد کالری داشته ؟
من هر چیزی ک میخورم با ورزش جبران میکنم .. برای همین اصلا نمیخورم T_T
من نگران چاقی نیستم...اخه باید یکم چاق شم! کمبود وزن دارم -__-
نمیشه که هیچی نخورد اون وقت:|