23-09-2014، 18:17
(23-09-2014، 15:48)saeedrajabzade نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.[quote pid=2486769 dateline=1411476498]اممم یکم از تو فاز این سوالا بیاییم بیرون...
سلام شیفوووو
سلام
اولین باریه که میام اینجا زا کسی سوال میپرسم...
دلیل اینکه نمیومدم این بود که سوالم با سوالای بقیه یکم فرق داره و چالشی تره!چون میدونم جنبه ت بالاست اومدم:499:
اشتباه کردی
اگه حس کنم داری میپیچونی یا ناراحت شدی میزارم به حساب سوختنت:hje:
من شمارو نمیشناسم
============
چقدر با فیسبوک آشنایی؟؟؟ چرا فکر میکنی فیسبوک بهتر از کتابه؟؟؟
خیلی اصلا یوعضی صب تاشب اونجام مدیونی فک کنی دروغ میگمتفریحی بیشتر سرگرم میکنه دیگه
داشتم جواباتو نگاه میکردم فهمیدم درمورد مدیریتت دو احساس متناقض داری! مدبربتو ی وظیفه و مسئولیت میدونی یا ی امتیاز؟؟؟
جفتشمورد دوم چون حقوق نمیدن اگه میدادن فقط وظیفه بود
یکم بیشتر درمورد حست از اینکه مدیر ثابت گ.آ هستی توضیح بده؟؟؟ اگه برکنار شی چقدر عصبانی و نارخت میشی؟؟؟ ممکنه گریه کنی؟؟؟
مگه اومدی مصاحبه حسی ندارمبستگی داره چطور برکنار شم اگه به حق باشه فقط ناراحت میشم ولی نباشه خطری میشم
فرض کن تو ی تخلفی کردی... بعد یکی از مدیرای آزمایشی که تازه مدیر شده بهت اخطار بده، اون لحظه چ حسی بهت دست میده؟؟؟
حسه خنده اتفاقا یبار اینطوری شد بعد که توضیح بدی متوجه میشن![]()
کی میری دانشگاه؟؟؟

به شما چه

(یکی رو انتخاب کن)
لجباز یا خودخواه؟؟؟
هیچکدوم هر دوش گنده

بد دهن یا لات؟؟؟
لات

حسود یا بدجنس؟؟؟
هیچکدوم
سفید یا سیاه؟؟؟
سفید
علم یا ثروت؟؟؟
علم با مقداری ثروت

نماز یا روزه؟؟؟
جفتش

حجاب یا عفت؟؟؟
جفتش

[/quote]
[quote pid=2486769 dateline=1411476498]
اگه یکی بزنه تو گوشت چیکار میکنی؟؟؟میزنمش

اگه بفهمی ی ساعت از عمرت مونده... بهم بگو تو اون ی ساعت چ کارایی انجام میدی!میخوابم

الان داری تو دلت به من فوش میدی؟؟؟نوپ

اگه ی روز منو ببینی بهم چی میگی؟؟؟(فقط ی جله میتونی بگی)اصن اخلاقت به قیافت نمیاد :229:
منو نصیحت کن...
حوصله ندارم

میزاری منم تورو نصیحت کنم؟؟؟
شاید

به چی اعتقاد داری؟؟؟
ینی چه؟به تلاش و پشکارو خانواده وایمان وتوکل وچشم زخم و........
به چی علاقه داری؟؟؟زیادن
به چی ایمان داری؟؟؟خدا
به چی قسم میخوری؟؟؟(اگه مجبور شی)نیدونم ولی جونه کسیه احتمالا

به چی تکیه میکنی؟؟؟جاست خودم

از چی متنفری؟؟خیلی چیزا

از کی متنفری؟؟؟تو

ار چه کاری نفرت داری؟؟؟خیلی کارا
تاحالا شده خودتم اون کاری که ازش منتفری رو انجام بدی؟؟؟ اوهوم این چند وقت زیاد
مطمئنی؟؟؟

دوس داشتی جای کی باشی؟؟؟دکتر هئیت

یکی از فانتزیات؟؟؟جراح مغزو اعصاب بشم
چقد خودتو سانسور میکنی؟؟؟(تا چ حد؟)ینی چی؟
سانسور خوبه؟؟؟ چقدش خوبه؟؟؟نیدونم
دوس داری یکی دیگه تو رو سانسور کنه؟؟؟غلط نموده>_______<
دوس داری یکی دیگه برات تصمیم بگیره؟؟؟ بگه من بزرگتر پس من اجازه دارم آیندتو تعیین کنم...
تو دوس داری؟

در آخر منو تو ی پاراگراف توصیف کن...(بدون سانسور لدفن)
یک خل وعض به تمام معنا در ابتدا با ادب و خوب در ادامه اگر کسی برخلاف اون چیزی که میخوای حرفی بزنه همه چیزو میزاری زیر پاتوحاضری فراموش کنی وخیلی بد برخورد کنی و این خیلی بده و باعث تنفر میشه حسوی تقلید زیاد میکنی البته استفاده از تجارب دیگران خوبه نه مثل خودش خلاقیت بده>_<اممممممم رپبود اره/؟رپ زیاد گوش میدی شاهینو دوس داری دانشجو فیزیک هسته 10ماه از من بزرگتری وهمین دیگه
مرسی