28-09-2014، 21:50
(28-09-2014، 21:48)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2014، 21:40)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2014، 21:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اها خب امروز که داشتی اونارو بخون
(28-09-2014، 21:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ندا تو درسو مشق نداری همش اینجایی؟
صب ندارم ..
(28-09-2014، 21:38)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-09-2014، 21:35)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ندا تو درسو مشق نداری همش اینجایی؟
سلام شیوا
کدوم دانشگاه میری؟
رشتت چیه؟
سلاین
انتقالی گرفتم برای اراک هنوز جواب ندادن
امپول زنی
چرا بری اراک؟
همون پرستاری منظورته دیه؟
واااااااااااااااااااااااااااای باورت میشه من هنوز از آمپول میترسم؟
به بار رفتم دگزا بزنم اینقدر گریه کردم خانومه گفت پاشو برو هر وخت آدم شدی بیا
یه ببارم میخواستم پنیسلین 600 بزنم اینقدر جیغ زدم که خانومه گفت 4 تا دکتر آقا اومدن دست و پامو گرفتن خانومه آمپولشو زد:4chs:
هیچی دیگه از اون به بعد هر وخت میرم اون درمانگاه دکترا بهم میخندن
راستی ما باهم هم کاریم
من دوره های امداد رو خوندم میتونم آمپول بزنم
نه عزیزم پزشکی منظورم بود
مشکلی نیست خودم برات میزنم اصلا متوجه نشی