23-10-2014، 0:15
نقل قول: کمک غیبی کشک نیس ک هروق ما مشکل داشتیم بیاد.ما باید خودمون ی کاری کنیم.این نیس ک ما مشکل داشته باشیم و کمک غیبی بیاد رو هوا مشکلو حل کنه.
سرپوش پشت سرپوش
اسلام صریحا ادعای پشتیبانیه پیروانش رو داره و در عمل هیچی! فعلا که تا بوده مسلمین بیشتر از هر کس دیگه ای ضربه خوردن و هیچ خبری از ساپورت الاهیشون نبوده!
هربار که خبری از الله نمیشه عنوان میکنن که مصحلت الاهی بوده؛ این ازمون الاهیه، حمایت پروردگار کشک که نیست !
این عذرهای همیشگیه مذهبیونه.یاد تشبیه این قضیه به هیولای اسپاگتی توسط باب هندرسون افتادم !!
نقل قول: مسلمونا از روز اول دو دسته شدن.پیامبرو شک دارم.اما در مورد اون دوتا اولی(لعنه الله علیهما!) هیچ اتحادی نبوده.مسلمونا از روزی ک امتو کنار گذاشتن و ب خلفای احمقشون چسبیدن اوضاع این شد.(منظورمو فک کنم رسوندم ک با کیام).الانم جوگیرن ک هی میگن وحدت اسلامی.مسلمینی که از پس اتحاد با هم بر نمیانو بعد 1500 سال ، توجیهشون برای عقب موندگی در عین پرادعا بودنشون ، " عدم عمل به اسلام واقعیه " دیگه حرفی برای گفتن باقی نمیزارن!
عین این میمونه که من بگم راز ثروتمند شدن در اینه که بری کله ی گوسفند رو ببری و بندازی توی اقیانوس! اگر ثروتمند شدی که هیچ ، اگر نشدی کار رو اصولی انجام ندادی و مشکل از خود عمل نیست مشکل از تو هست .. اگر هم مطمئنی که به درستی و با خلوص نیت کامل این کار رو کردی و نتیجه نگرفتی پس بدان و اگاه باش که مصلحت پروردگار بوده ، چون هرکه را که بخواهد روزی میدهد. . .
حالا بیا و این ادعا رو باطل کن
مغالطه ی استدلال از راه سنگ . . .

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)