25-10-2014، 16:03
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-10-2014، 16:04، توسط -м α є ∂ є-.)
(25-10-2014، 16:01)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2014، 16:00)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بلد نیسدی ن ؟
(25-10-2014، 15:55)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2014، 15:53)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ها باشه .
(25-10-2014، 15:50)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اهوم اصلا کلمه"ماسده" کمرمو شکست:|
نوچ نوچ .
ماسده سنگین بود ؟! :]
تو شمالی بلدی ؟! بحرفــ بینم ... بلبل کوچولو :}
نمیتونم بحرفم خودم اخه نمیتونم سرهم بندی کنم ولی کامل میفهمم چی میگه طرفم الان تو چن تا جمله بگو من ترجمه کنم(:
ت ره ورمه گمبه بور خواش پیـر ره بیار ..
البته در وصف تو نبود . در وصف یکی دیگه بود مثلا . ترجمه کن .
:| ابو بابو بی!(دهن کجی):|
من باشگاه د ارم خدافسی:|||||||||||||||
میشه :
تو رو میبرم می*** برو پدر خودتو بیار .![]()
گمشو . . . دافظی
بی ادبیاشو بلد نیستم

خدافس

(25-10-2014، 16:02)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ اولش خرذوق شدم گفتم عههه شوور^_^
(25-10-2014، 16:01)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخ . نه یادم نبود . تو گفدی یادم اومد .
(25-10-2014، 15:59)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-10-2014، 15:56)M A E D E نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.شمـاره مادرم هنوز تو گوشیت سیوه نه ؟
(25-10-2014، 15:53)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من و مهنـاز در حـال اس بازی .......یکی پیامامو بخونه چی میشه مایده ؟ :\...
بستگی داره کی ببینه:V
شماره تو که تو گوشی مادم سیوه هنوز ...
مایده ف ) خخخ دو رقم اخر شمارتو عوض کردم .. ترسیدم پاکش کنم 3 شه .
نه ندارم شماره مامانتو(:
اوه هنوز داره شماره منو؟؟0__0
خخخ:Vخواستگار
یادته ننت داشت زنت میداد:||||اره اره ..
بای .
بعد دیدم میگه مامان ایمانم:||
شکست روحی خوردم

خدافظ