27-10-2014، 23:45
(27-10-2014، 23:40)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2014، 23:37)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2014، 23:32)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2014، 23:30)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^-*
دلم برآت تنگ شده بود ._______.*
تو کودوم گوری هسدی .. ؟! >_<*
نیدونم ×_×
یه وضعیم توصیف نشده از نظر هیچ دانشمندی تاحالا ^_^
امتحان پشت امتحان
درس ، پشت درس
معلم سگ اخلاق ، پشت معلم سگ اخلاق
از ریاضی متنفففففرم >.<
تاحالا نمره بالاتر از 19 نداشتم تو ریاضی :|||||||| اگه به وبلاگم مراجعه کنی میفهمی -.-
اون وقت معلم ریاضیمون گفته یه امتحان از ریاضی دارید که سطح کلاستون رو مشخص میکنه :/ :|||
بابام هم گفته اگه شاگرد اول نشی نمیبرمت اون ور اب ^_^*
پوفف .. بگم بازم ؟؟؟؟! ._.
الهــی بمیرم ._.
بـآید تآبستون بـآهم بریم تفریح و استرآحت .. من از زیست متنفرم .. معلممون بآ من لجه .. ://
فک کن دوبآر شوور کرده .. هر دوبآرم طلآق گرفته .. پنج تآم بچه دآره :|
روآنیییییتـه به خدآآ >>_<<
(27-10-2014، 23:39)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2014، 23:35)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-10-2014، 23:33)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهنگه little me ی لیتل میکس رو گوش کنید
از زندگی ناامید میشید!
میخوایم برای بچه های بی سرپرست و بچه های کار توی مدرسه اجراش کنیم
!
وااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای مهی آهنگه Steal My Girl
^0^
تصویری ^0^
از لیتل میکس Move رو از همـــه بیشتر دوس دآرم ^_^
اونم شنبه به محض اینکه از مدرسه اومدم دیدم:|
اون خپلآ و میمونه خیلی بآحآلن ^_^
Salute
خخخخخخخخخخ آره Move خیلی باحاله لباسه بری رو دیدی؟ ^0^