28-10-2014، 0:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-10-2014، 0:40، توسط ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘.)
(28-10-2014، 0:30)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:26)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خب اینطوری ب من خیانت میکنی....
(28-10-2014، 0:24)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:21)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی بخواد مخش کنه تو همون شهریار مخشو میزنه
به خونوادش بگو اصن نگران نباشن
اتفاقا شهریاربدتره
ی بار رفتم باش
کم مونده بود لقمه کنن بدبختو
دلم یه لحظه براش سوخت :183:
(28-10-2014، 0:24)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:21)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کسی بخواد مخش کنه تو همون شهریار مخشو میزنه
به خونوادش بگو اصن نگران نباشن
اتفاقا شهریاربدتره
ی بار رفتم باش
(28-10-2014، 0:23)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ععععععه نامرد نگودیگه....
(28-10-2014، 0:20)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فقدتوروخدانرسه گوشش که حوصله ندارم بگن تقصیرتوبودکه خودکشیکرد|||||:
الان خوابه زنگ بزنم بدخواب میشه
فردا صب بهش میگم ^_^
گناه داره بدبخ روسلیقه من حساب بازکرده...
تو که نمیخوای من بهش خیانت بکنم؟
باید بهش بگم اون از من توقع داره
نمیشه که برای راضی نگه داشتن یه طرف باید به یه طرف دیگه خیانت کرد ما توانایی دوتاشو با هم نداریم(:
ما از اونجور خونواده هاشیم چی فکر کردی

(28-10-2014، 0:30)ρяіηcεss~Αιοηε نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دوستای ما هم همینجورین باور کن :/فقد یه چیزای دیگه میگن
ما دوستامون نهایت ادبشون و محبتشون اینه که جلو دیگران به ما میگن ک*خل :|

(28-10-2014، 0:31)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:30)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:28)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 0:26)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.کــــــــــــــــــــوفت -___-
اتفاقا شهریاربدتره
ی بار رفتم باش
دلم یه لحظه براش سوخت :183:
به چش خواهری گفتم
ارواحـــــــــ عمتـــــــــــــــ |||||:
نمیدونم چرا همه به عمه ی من ارادت خاص دارن :::|

یه چی بگین دیگه ):