28-10-2014، 1:31
(آخرین ویرایش در این ارسال: 28-10-2014، 1:32، توسط ♔ Lîfε ιζ βευτιfυl ♔.)
(28-10-2014، 1:17)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خخخخخخخخخخخخخخخخ
امشب رفتم ایستگاه صلواتی چایی بگیرم
رفیقم تو ماشین موند
چایی رو گرفتم اومدم دم ماشین زدم به شیشه گفتم ** کش درو وا کن دستم چاییه
تو ماشینو نگاه کردم دیدم یه زنه داره میخنده
شوهرشم همینجور داشت نگام میکرد
نگو رفیقم رفته یخورده جلوتر که ماشینه پشتش پارک کنه منم نفهمیدم
آبرو حیثیتم رفت
(28-10-2014، 1:16)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 1:13)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 1:11)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 1:10)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهمن امسال 16 |:
چن سالت هست اینقد حاضر جوابی؟؟؟
من و دوستان به این رده ی سنی میگیم فنچ :/
فنچولک (:
عمتـــــــــــــــــــــــــــــــــه -____-
عمم 80 سالشه
دیگه پیر و فرطوط شده بهش رحم کن بزرگوار ^_^
(28-10-2014، 1:19)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 1:11)^PARIA^ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 1:10)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.بهمن امسال 16 |:
چن سالت هست اینقد حاضر جوابی؟؟؟
(28-10-2014، 1:11)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.توروحت مث ادم بیا زحلم ترکیدگیس بریده |:
های گای /(^.^)
نخور -__-
توبخور من سیرم -___-