28-10-2014، 21:00
(28-10-2014، 20:51)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اوکی (:
حسن اون ارسال رو ویرایش میکُنی ؟
▬
تینا تُ هم بیا پ.خ جا اینجا خُ ؟
میدونمـ دلت هم میخواد نویسنده بشی ..
پَ فحش نده کِ نویسنده نشی ..
منم الان بات دعوا ندارمـ کِ !
میخوامـ مُشکلی کِ پیش اومده رو رفع کُنمـ ..
اصن من دوستت نیستمـ .. دُشمنتم .. بدترین آدم توی فلشمـ عُقده ای اصن ..
ولیی صُحبت کِ بد نی نه ؟
(28-10-2014، 20:53)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
حسن هنو موتورت رو داری؟
فروختمش .__.
(28-10-2014، 20:53)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 20:52)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.به سلامتی :|
(28-10-2014، 20:41)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(28-10-2014، 20:34)ܜܓܨჯSpɨt Iñ BlastéĐ Lɨféჯ ܜܓܨ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.یه دعایی هست دوستم واسه شفای من میخونه :|
(28-10-2014، 20:32)× THE STAR × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بلــه :|
اگه بودی که الان زمین رو هوا بود :|
چه باحال منم از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم.__.
باحـــال میشه ها
باید بگم واسه تو بخونه :|
مامانم همه ی این راهکار ها رو امتحان کرده جواب نمیده (:
خودم یه کشفی میکنم وگرنه ملت بر فنا میرن :|
ممنون
مامانم حتما ازت تشکر میکنه