(02-11-2014، 19:35)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط به فکر سود خودشه بیشعور._.*
(02-11-2014، 19:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط به حال این جماعت میشه تاسف خرد ..
(02-11-2014، 19:16)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اره بابا...لوزرا اینطوری تولید میشن اصن...وقتی تموم شاخ بازیشون نتیه...زندگیشون نتیه...تو دنیای واقعی عقبن...جامعه میزنه تو سرشون..سر اخر از دید همه گوشپندی بیش نیستن/:از جمله پسردایی گرامی...به حدی از این لوزرا بدم میاد،که یه جا نمیمونم باهاشون
(02-11-2014، 19:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نکته جالبترش اینه که خیلی زودم تحت تاثیر جو محیط قرار میگیرن ..
(02-11-2014، 19:07)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باز هستن بعضیا که انقدر اینجا رو جدی میگیرن ..
که تو زندگی روزمره شون تاثیر میذاره ..
اینجا دعوا میکنن ..
دپرس میشن ..
شاد میشن ..
عاشق میشن ..
شکست میخورن ..
باز چ دنیایی دارن اینا :|
من به این دسته ادما میگم لوزر/:
یه سری بدبخ..که تو دنیای واقعی تمام مدت افتادن پشت نت...با هیچکس دیگه ای رابطه ندارن..عرضشم ندارن..تو نت هم اینجور مسائل دارن...تموم زندگیشون تو لبتابشون خلاصه میشه..
سعی میکنم اینقد سپاس الکی ندم...
در کل رضا این موضوع ریشه میگیره از همون بحث اون روز..با ایمان..
همین ..
منم دیگه علم دلسوزی بر پا نمیکنم ..
فقط کاری رو میکنم که به سود خودم باشه ..
و لا غیر .-. ..
ولی خوبه...
(02-11-2014، 19:43)×LUC i FER× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: عقلت بت گف اون منم؟._.*نگرفتی مگه تیکه میندازم؟
ملت چقد خنگ شدن
درحد تیکه انداختن ندیدمت/:
(02-11-2014، 19:46)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
hi...
مونااااا._.*