02-11-2014، 23:36
(31-10-2014، 21:41)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راستش حال ندارم تایپ کنم
میشه بپرسم دینتون چیه؟عذر میخام.اگه خاستین جواب بدین.

دین هم یه چیز شخصیه ولی در همین حد بدون که انسانیت در راس دینمه!
(01-11-2014، 16:35)mohsenniceboy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دارزدن قاچاقی رو نمیگم عاغا
نقل قول: صحنه ی دار زدن مردم تو ایران هم سینماسبی ربط
متجاوز یا قاچاقچی رو اتفاقا باید در ملا عام دار بزنن.
نقل قول: انسان هایی هم هستن که در ایران شعارشون اینه که هیچ کس حق نداره فکرشو به زبون بیارهــــبی ربط
اینجور ادما همه جا هسن
نقل قول: من بعد از 14سال سن فرق صهیونیست و یهودی رو کاملا میفهمم عاغا :|آفرین.من که تو 14 سالگی عقلم ب این چیزا قد نمی داد
این بعضیا هستن که میخوان صهیونیست و یهودی رو با خاک یکسان کنند:|
این جای بحث داره.اگه در حال حاضر ما قصد همچین کاری رو داشتیم از کشور خودمون شروع میکردیم.مگه هموطنای کلیمی ما کنار ما زندگی نمی کنن؟مگه تو مجلس کرسی ندارن؟
تو کدوم یک از این کشورای ب اصطلاح آزادی بیان اقلیتهاشون توی مجلس کرسی دارن؟
به نوعی جواب اظهار دومتون هم بود.
توی قرآن ما(شما رو با خودم جمع نبستم اشتباه نکنید)دستور صریحی در ارتباط با رابطه و تعامل با اهل کتاب اومده :
با اهل كتاب جز به روشي كه از همه نيكوتر است مجادله نكنيد، مگر كساني از آنان كه ستم كردند; و (به آنها) بگوييد: «ما به تمام آنچه از سوي خدا بر ما و شما نازل شده ايمان آوردهايم، و معبود ما و شما يكي است، و ما در برابراو تسليم هستيم!»
عنکبوت،46
یهود تا زمانی ک شمشیرش در غلافشه (ب مجادله و ستیز برنخاسته)مورد احترامند.روایت شده یهودیا در آخر الزمان دشمن مسلمین و مسیحیای ایمان آورده به مسیح و مهدی موعود میشن و ب ستیز بر میخیزن.
نقل قول: دین من با دین شما یکی نیس!میدونم.در جریان دین جدید شما هستم.
پس از جایی که من به عربی و قرآن اعتقادی ندارم فارسی تایپ کنید
قرآن هم نیازی ب اعتقاد داشتن شما نداره.دانشمندای غیر مسلمان زیادی مثلا اینستاین حقانیتش رو قبول کردن.حالا شما طاقچه بالا بذار و قبول نکن.
دارزدن مردمی رو میگم که به جرم گفتن عقیدشون در سال88 دار زده شدن (=
حالا هم که خانم ریحانه جباری رو به جرم دفاع از خودش در مقابل تجاوز دار زدن :|
ولی متاسفانه ما از اینجور آدما در راس قدرت خیلی زیاد داریم ._.
کرسیشون نمادینه،کودوم یکی از خواسته هاشون تا حالا بررسی شده؟
به کودوم رسیدگی شده؟
+من از اون آقا پرسیدم که چرا خشک و تر رو باهم میخواد بسوزونه؟
یهودیا الان به خاطر این دارن جنگ میکنن چون املاکشون از خودشونه و یه زمان براش پول دادن
الان که مفتی نمیتونن بدن به فلسطین چون اونا دیگه محلی برا سکونت ندارن!
خب مثلا الان با این روایت چیکار کنم؟شما وایسادی قیامت بشه که بری جنگ یهودیا؟
از کجا معلوم اون روایت راست باشه؟
ببینید من برای قران و کتابای دیگه که یکتا پرستی رو رواج میدن احترام قائلم
چون همشون وسیله ی تشخیص حق از باطل اند!
+قران یه جسم غیر زنده اس،این خداوند هستن که از نیت انسانها باخبرن!
و خدا هم هدفش از نازل کردن کتابای آسمانیش هدایت انسانا بوده..و همونطور که خودت میگی به قبول کردن افراد نیازی نداره!اما انسانها جوری افریده شدن که نیاز به پرستش معبودشون دارن و این حس تو همه انسانا هس..
من کاری به دانشمندا ندارم چون طرز همه با بقیه فرق داره..و عقل من داره حکم میکنه که این دینی که تو واس خودت انتخاب کردی درسته،این دین منه و من دیگه کاریم ندارم که کسی از دینم خوشش بیاد یا نیاد یا اصن کاری به رواج دینم ندارم!
از نظر تو دین من غلطه اما وقتی خودم و جودم این دین رو پذیرفته و خدا هم راضیه
دیگه حرف دیگران برام مهم نیس!{حتی پدر و مادرم}
چون مذهب اسلامی اونا رو من نمیتونم قبول کنم!
همین!