امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک....

(06-02-2014، 19:40)★~Ѕдула~★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا من خودم روزی هزارتا از این دخترا تو خیابون میبینم....تا حالا شما رشتی دیدید که دماغشو عمل نکرده باشه؟؟؟....شما فقط باید عکسای قبل از عمل اینا رو ببینید......
عاقا توجه من خودم رشتی نیستما...اصفهانیم ولی رشت زندگی میکنم.....
آغا یه لحظه یه لحظه...ایناسرتا پاشون عمله درست....ولی ب بقیه دخترای رشتی چیکار داری شما؟آره من دیدم هستن چرا نباشن؟‍!!؟!؟!

(17-09-2014، 22:07)m016 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینا که دماغاشون فیک هستش 

باید بادماغ های اصل رشتی عکسشونو میزاشتن
بعضی از دخی رشتیا عملی بودن یا نبودن بینیشون فرق نداره...مگه همه باس دماغاشون آفساید باشه؟

(30-04-2014، 19:16)funny girl... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دومیه بهتر بود
من که خودم رشتیم خیلی از دخترا رو میبینم که 100 برابر خوش گل تر از اینان

آره منم هیمن نظرو دارم
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... [/img]بـــیآآ مــَره یــآری بِـدن....بیــآمــَـره یـآری بــِـدن.....
مـــی دیــله دیــل داری بـــِدن...کـــه زیــندگی هَمــــَش غمه....کـــه زینــدگی هَمــَش غمه...ای دونــیا غــَم مــی همــدمه...ای دونــیا غــَم می هَــم دمــَه..
نــآنی چوجــور غــم دارما..نــآنی چوجــور غــم دارما...تـــره مــی ور کــَم دارمـــآ...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...مــی آرزو مــی دیــل خوشــی...اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی..اَنــه کـه توو...بایـــی نیــشی....
اَ حــَرفــه باز بــوگوفــتمـآ...اَ حــَرفــه بــآز بوگــوفتما..فـــآرس مــَـــره بوســوختما...بــوسوخــتما...چــره نــآیی توو...چـــــره نآآیی توو...
بایـــی دوبـــآره پــآ گیــرم...بــآیی دوبــآره پــا گیـرم...تـــی دســتانا حَنـــآگـــیرم...حَنـــآگـــیرم..اَگـــه بـآیی تــوو...اگــه بــآیی توو..
[img]http://دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... [/img]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: زیباتــرین دختر رشتی در فیسبوک.... - *tara* - 03-11-2014، 18:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان