07-11-2014، 13:34
(07-11-2014، 13:29)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-11-2014، 13:28)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نقل قول: کی میآد مُرور خآطِره ؟:|
مَسخره نکُنید خُ حوصلمـ سر رفته ! :/
▬
ی گُفتگو انتخاب کُنید ":||||
میخوامـ فآل بگیرمـ براتون :|
(07-11-2014، 13:28)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مرور خاطره هاع :|
مرور خاطره هه :|
(07-11-2014، 13:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-11-2014، 13:28)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایسان تازه یادم اومد تو همون نی نی شیطونه هستی .__-
:|
میدونی چیه اخه من فکر میکردم من قدیمی رتین کاربرم با دیدن تاریخ عضویتت دیدم تو هم تو همون سال اومدی تو سایت بعده کمی فکر فهمیدم اره من هنوز قدیمی ترین کاربرم که اسمت نی نی شیطونه بود همش میخواستم ازت دور بمونم چ میدونم چرا :| بعد تو اون چترومه مسخرت دیدمت گفتی نی نی شیطونم گفتم نی نی شیطونه کیه گفت ساکت |:
lol