07-11-2014، 21:40
(07-11-2014، 21:31)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(07-11-2014، 21:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كدوم بدبختيو تيغيدي دختر؟
بالاخره بعد از 1 ماه موفق شدم 2 تومن شارژ بگیرم
(07-11-2014، 21:29)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.كذاكم الله خيرا
(07-11-2014، 21:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.فقط بخاطر شما:v
(07-11-2014، 21:25)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقا زشته زشته بيسيم ميزنم بچه ها بيان ببرنتون ارشاد هااااااا!!!!!
(07-11-2014، 21:19)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اختیار دارین!
انقـدر این اهوراشون این دل میدن کلیه میگرین ما هم دلمون میخواد -__^
-
مهـنـاز عشقم کوجـایی ؟! ♥
-
نه این مسخره بازیا به ما نمیاد ولش -_-
کور شه هرکی نتونه ببینه
مگه مهناز جان بازم میاد؟:v
حیف که از این مسخره بازیا نصیبتون نشده..
اسمش سجاده
خرپولیه واسه خودش!
قبلا دوسته یکی از دوستام بوده!
اون روز اومده بود جلوی مدرسه! -_-
منم دویدم رفدم سوار سرویس شدم

اینقدر حال داد!!
آدرنالین بدنم رفده بود بالا!

تا میخوام ازش خدافزی کنم شارژ میفرسده!

مشکل روحی داره بنده خدا! منم هی می تیغمش!
خونشون سناباده! اووووف یه خونه ای دارن که فقط باید ببینی!
به درده پارتی میخوره!
مامان باباش هیچوقت خونه نیستن همش پارتی میگیره!
هی دختر میبره خونشون! -_-
یاد بگیر