13-11-2014، 12:00
(13-11-2014، 11:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2014، 11:51)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2014، 11:49)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-11-2014، 11:45)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه/:
(13-11-2014، 11:43)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نمیدونم/:
دیشب چه خوابی دیدم.-.
عاشق خوابم شدم.-.
خوابش هم وحشتناک ببود هم عاشقونه.-.
:||
D:
چـه بـآحـآل D: !
ینی مثـلا خوآب دیدی یه هیولـآئـه اافتآده دنبآلت بعت تو عـآشقش شدی .. ؟!
یـآ مثلا بـآ عشقـت بودی یه هیولـآ افتآده دنیـآلتون . .!؟ :|
خونه داییم بودیم که داعش حمله کرد/:
همون لحظه تو خونه تو هم همه ی جمعیت نیمانو دیدم.-.همون عشق قدیمیم.-.بعدش نمیدونم چیشد..سر حرف واشد اومد با من حرف بزنه بعد دستمو گرفت..ولم نمیکرد.-.یه جا ولش کردم فرار کنم..بمب زده بودن..دستمو دوباره گرفت..بعد پشت میز قایم شدیم..در همین موقع بود که مامانم بیدارم کرد.-.یه لحظه خواستم مامانمو بزنم.-.خوابمو بهم زذ.-.
عــه . .؟! O_o
دآعش .. :|
منـ همش خوآب میبینم دآرم از رو تآب میفدم پـآیین :|||||
منم از اینا زیاد میبینم.-.
آخـه من قبلنـآ خوآب میدیم گُلدون میفته رو سرم .. :||
D:
:VVV
خیللی عجیبه .. نه .. !؟ :>
._.
ولی و؟آقنی درس بود :|
رنگ گُلـآشم مبنفش بود :|
:v