15-11-2014، 15:18
(15-11-2014، 15:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-11-2014، 15:09)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خواهر و برادرا باس پشت هم باشن(:
(15-11-2014، 15:01)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(15-11-2014، 14:59)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:9lp:جووون اعتماد به نفس گرفتم:v
(15-11-2014، 14:55)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Html
بای
...!
بازوهاتو نیگا کن.-.
بعد منو ببین.-.
یه درصد فک کن من تورئ بزنم و تو تکون بخوری.-.
مرتیکه سنگی.-.
عین کیانوشی.-.فقط کیانوش خره.-.
عوضیه.-.نفهم بیشعور هم هس.-.
انتر.-.من دیشب با اون دعوام شد.-.
ادم با داداشش دعوا میکنه؟-_-
اره-.-
موضوعشو بگم خندت میگیره..اخه با توضیح نمیشه..اون لحظه..باید خودت خواهر باشبو تو اون لحظه قرار بگیری تا درک کنی...
همین شد دیشب کلی گریه کردم امروز صبحم چشام بادکنکی بود/:
اخه کیانوش برا من از هرکسی عزیز تره..خودت خواهر داری میدونی دیگه..گاهب اوقات انتظاراتمون از هم...من دیشب دلم میخواس کیانوش یکم پشتم باشه..اون محمد دیوث هرچی دلش خواس گف..من بازم به احترام داییم هیچی نگفتم..وگرنه که الان محمد محو شده بود..
بیا پ.خ بگو._.
دیشب دنبال یکی بودم زنگ بزنم.-.خواستم بت بزنگم/:گفتم صدام که گرفته.-.صداتم که شبیه کیانوشه.-.یهو بغض میکنم بعد نمیتونم حرف بزنم.-.گفتم نزنم بهتره/:
اومدم..