20-11-2014، 19:48
بسم الله الرحمن الرحیم ((وعباد الرحمن الذین یمشون علی الاعرض هونا واذا خاطبهم الجاهلون قالواسلاما )) طبق این آیه شریفه و روایاتی در مذمت فحاشی از جواب گویی معذورم حرف هایی که بنده به خود شما چه این جا یا قبلازده بودم جنبه شوخی یا کنایه داشت اگر به خاطر مبارکتان برخورد عذر میخواهم قضاوت در مورد فحاشی شما به بنده بماند برای یوم الجزا((منافق از دنیا نمیرود مگر این که نفاقش را آشکار کند)) تمام آقای کاملا محترم
(18-11-2014، 21:50)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(18-11-2014، 12:34)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اسکل جون الان شعبه دومم.
(13-11-2014، 19:50)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممنون.قشنگ بود.
(13-11-2014، 18:43)سرباز خدا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو مدرسه بارها بهت گفتم
خیلی مطالبت بیهوده اس
هیچکی نمیخونه
لطفا درست مثل من از افسران بیار مطالبو
ولی پیشرفت کرده.قبلا حتی مطالبش با بخش مذهبی مرتبط هم نبودن.جای تقدیر داره واقعا.
بابا استاد....
بچه اهواز!!!
ساکن اینده ی شعبه 2 جهنم
(طبق پروفایل خودت)
با این تقدیرتون به زندگی امیدوار شدم!!!!
با این اوضاع در آینده میرم تو خود جهنم.
آخه میدونی طبق روایات نسبت ب وقتمون مسئولیم ک برا کارای الکی نگذرونیمش و شروورای مردمو نخونیم.
میدونی من اساسا با همه موجودات مهربونم.همه رو ب زندگی امیدوار میکنم.هم حیوانات هم انسان ها.آررررررررررره پسر.....
آقا هرکی میدونه چطوری پروفایلمو میتونم آب بکشم،بم بگه.کثیف شده.متشکرم.