امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

غربت یک سری هنرمندان خاص

(18-11-2014، 21:31)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-11-2014، 12:36)ابراهیم هادی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-11-2014، 19:46)ALI REZA J نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ عجیب.مرتبطه ب بخش مذهبی.

شما تو این رشته تخصص داری؟؟؟

ن.ولی دوستام میگن مث اینکه میگن شعور دارم.
شما چی؟؟؟
ی مثال کابردی برات میزنم بلکه بفهمی.Big Grin
من وقتی میتونم بفهمم بین دوتا حیوون کدوم گوسفنده و کدوم شتر، یعنی تو دوتاشون تخصص دارم؟؟؟؟
موضوع جا افتاد؟؟؟:183::4chs:4fvf

(18-11-2014، 20:13)Hamid.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عکساتو چرا به صورت لینک گزاشتی؟؟

بابا بش چیزی نگو.
ناراحت میشه.
خدا هم ک میدونی؛دوس نداره بچه ها و دیوونه هارو اذیت کنیم.

بسم الله الرحمن الرحیم ((وعباد الرحمن الذین یمشون علی الاعرض هونا واذا خاطبهم الجاهلون قالواسلاما )) طبق این آیه شریفه و روایاتی در مذمت فحاشی از جواب گویی معذورم حرف هایی که بنده به خود شما چه این جا یا قبلازده بودم جنبه شوخی یا کنایه داشت اگر به خاطر مبارکتان برخورد عذر میخواهم قضاوت در مورد فحاشی شما به بنده بماند برای یوم الجزا((منافق از دنیا نمیرود مگر این که نفاقش را آشکار کند)) تمام آقای کاملا محترم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16352332903584
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: غربت یک سری هنرمندان خاص - ابراهیم هادی - 20-11-2014، 19:50

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان