امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتــــــگوی آزاد {220}

(28-11-2014، 16:29)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:25)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:23)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:22)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:20)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بودی >.< ؟؟؟

من پریا رو سوار کردم الآن نیم ساعته اینجا داریم قهوه میخوریم :|

گپ دوستانم میزدیم |:

بلی بلی ! :>

-_-

مگـه من به شمـآهآ نگفدیم میـآین اینجـآ این نـآحیه نشینین کنـآر شیشس همــه نگآ تون می کنن .. ؟! >______--

هـــــآآآن .. ؟! >__<*!

بردآرن شمـآهـآرو ببرن من چه شکری بخورم .. ؟! >>.<<

(28-11-2014، 16:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهناز اسممو دارم میگم تغییر بدن
به نظرت ~ἣịȫ$Ȟȃ~خوبه؟

یکمی شولوغ نیس . ؟!

ببخشید (..#)-----+

دیگه اینجا نمیشینیم...!..!

حالا کی میخوا مارو ببره 0.0 ؟؟

(28-11-2014، 16:25)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:23)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:22)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:20)~ CrAzY HuMaN ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا بودی >.< ؟؟؟

گپ دوستانم میزدیم |:

-_-

مگـه من به شمـآهآ نگفدیم میـآین اینجـآ این نـآحیه نشینین کنـآر شیشس همــه نگآ تون می کنن .. ؟! >______--

هـــــآآآن .. ؟! >__<*!

(28-11-2014، 16:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نظرت ~ἣịȫ$Ȟȃ~خوبه؟

یکمی شولوغ نیس . ؟!

ببخشید (..#)-----+

کجا بودی >.< ؟؟؟

گپ دوستانم میزدیم |:

-_-

هـــــآآآن .. ؟! >__<*!

به نظرت ~ἣịȫ$Ȟȃ~خوبه؟

یکمی شولوغ نیس . ؟!

ببخشید (..#)-----+

کجا بودی >.< ؟؟؟

گپ دوستانم میزدیم |:

-_-

هـــــآآآن .. ؟! >__<*!

به نظرت ~ἣịȫ$Ȟȃ~خوبه؟

یکمی شولوغ نیس . ؟!

ببخشید (..#)-----+

دیگـه تکرآر نشه ـ_ـ

بـآ هوآپیمـآ شخصی من میریم :v

(28-11-2014، 16:30)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:27)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:24)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:23)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:21)ըoφsիīkα نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما یه بار همدیگه رو حذفیدیم ...

(: .. !

و هرگـز نخوآهیم حذفیــد ^.^*

و اون فقط یِ اشتباه بودُ سوءتفاهم ^ـ^

(:

چطوری ؟!

الـآن عـآلی شدم ^_^
تو چطوری .. ؟! ^_-

(28-11-2014، 16:26)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:21)~Mahnaz~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-11-2014، 16:20)♫♫ sina ♫♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانم مهربون وارد میشود!

سلام مهناز

خوبی؟

(((:

سلآم .مرسی خوبم .
ینی بد نیستم :/

تو خوبی .. ؟!
من خوبم ولی خسته ام

امروز کـه جمعه بود :|
جمعه بود ولی کارم زیاد بود امروز

آهــآن !
خـُـب خسته نبـآشی (: !
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پیام‌های داخل این موضوع
RE: گــفـتــــــگوی آزاد {220} - ~Mahnaz~ - 28-11-2014، 16:30

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان