29-11-2014، 19:02
این سوتی من نیست ولی دوستم یک فیلم چینی میدیده یکهو{زیرنویس بوده}نوشته س....س آقا این استپ کرده ببینه چی نوشته دیده باباش کنارش وایستاده!خیط خیط در پیت
یک با سر کلاس به خانوم اومدم بگم بیست و سی رو میبینید؟گفتم بی بی سی رو میبینید؟
اومدم دوستمو صدا بزنم زنگ ورزش گفتم با لحجه ی غلیظ هندی چون اسمش زهرا است اشتباهی گفتم زویا.خانومم اون جا وایستاده بود.
با دوستم رفته بودیم دستشویی بعد وضو بگیریم.رفتیم تو آب قطع بود زهرا تو دستشویش آفتابه داشت اورد واسه من همش هم میگفت نگار چوس کش نگارک...کس تو آفتابه آب نگه داری ها.
منم میگفتم خر الاغ کو..کش صبر کن احمق
یکهو از اون دستشویی خانوم مدیر اومد بیرون.منم که تازه اومده بودم بیرون هنوز منو ندیده بود پریدم تو دستشویی درو قفل کردم.به روی خودش نیوورد اومد بیرون

یک با سر کلاس به خانوم اومدم بگم بیست و سی رو میبینید؟گفتم بی بی سی رو میبینید؟
اومدم دوستمو صدا بزنم زنگ ورزش گفتم با لحجه ی غلیظ هندی چون اسمش زهرا است اشتباهی گفتم زویا.خانومم اون جا وایستاده بود.
با دوستم رفته بودیم دستشویی بعد وضو بگیریم.رفتیم تو آب قطع بود زهرا تو دستشویش آفتابه داشت اورد واسه من همش هم میگفت نگار چوس کش نگارک...کس تو آفتابه آب نگه داری ها.
منم میگفتم خر الاغ کو..کش صبر کن احمق
یکهو از اون دستشویی خانوم مدیر اومد بیرون.منم که تازه اومده بودم بیرون هنوز منو ندیده بود پریدم تو دستشویی درو قفل کردم.به روی خودش نیوورد اومد بیرون

بازی آنلاین
آپلود عکس

![[-] [-]](http://www.flashkhor.com/forum/images/collapse.gif)