29-11-2014، 22:35
(29-11-2014، 22:32)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.×وون؟؟(=
(29-11-2014، 22:29)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.×وون :|
(29-11-2014، 22:20)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ژوووون |:
(29-11-2014، 22:11)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا که سردارجیگرمون گوش مالی داد میفهمی ژووون ینی چی تا یه بار دیگه به اسلام احترام بذاری!-.-
(29-11-2014، 22:10)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ژووووووون مـن رفتـم (=
هاها -_-
متفرقه بشین!
خانم مهربان درحق شوهر((حانیه)) تشریف بیارید تو وَن
و آقای پسر ((bOOoooy))
:|
bOoOoOy=عـلی
(29-11-2014، 22:30)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-11-2014، 22:27)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نه من میخوام برم تو ون بیا دست بزن (چون در راه اسلامه هیچ مشکلی نیست)
(29-11-2014، 22:24)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(29-11-2014، 22:21)در خF A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.در راه اسلام میتونی به همه چی دست بزنی حتی به نامحرم-_~
عاغای چیز بیاید اینو ببرید تو وَن ایشون نامحرمه من نمیتونم دس بزنم-___-
دم از آزادی میزنی؟چه معنی داره؟>_<
:-[
:Vvv
بلی...|:
هوووم چون از اسلام به خوبی اگاهی نمیبرمت تو وَن:>>>
^_*
]:
د ن د
:|
دس زدن کار اون همکارمه.___.
من اینجا مرشدم فقد.-.